Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

CHP'li gençlerden İnce'ye destek açıklaması

CHP

CHP, 5-6 Eylül'de Ankara'da yapılacak kurultaya aralarında Balıkesir, Ankara, İzmir, Eskişehir, Kütahya, Antalya ve Bursa'nın da bulunduğu 24 eski ve mevcut Gençlik Kolları il başkanları Muharrem İnce'ye desteklerini açıkladı.

CHP, 5-6 Eylül’de Ankara’da yapılacak kurultaya aralarında Balıkesir, Ankara, İzmir, Eskişehir, Kütahya, Antalya ve Bursa’nın da bulunduğu 24 eski ve mevcut Gençlik Kolları il başkanları Muharrem İnce’ye desteklerini açıkladı.
Ankara, İzmir, Eskişehir, Kütahya, Antalya, Bolu, Bursa, Çanakkale, Artvin, Balıkesir, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Gaziantep, Karabük, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Muğla, Sivas, Tekirdağ, Yalova ve Van eski Gençlik Kolları il başkanları adına konuşan Ufuk Çiçek, 2002 yılında kurulan AK Parti iktidarından bu yana gece gündüz sokaklarda mücadele verdiklerini söyledi.
Çiçek, kurultayda toplantıya katılım gösteren illerin Muharrem İnce’ye destek vereceklerini belirtti.
Toplantıya katılan eski CHP Kütahya İl eski Başkanı Ruhsen Kumdalı’da CHP’nin son 4 yılını kayıp olarak gördüğünü ileri sürüp Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti tabanına umut vermediğini söyledi.



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli